DPP Kuala Kedah Adakan Jamuan Meraikan Peserta BERSIH 2.0

Majlis jamuan bagi meraikan peserta BERSIH 2.0 anjuran Dewan Pemuda PAS Kuala Kedah, telah diadakan pada jam 8.30 malam, 28hb Julai 2011 baru-baru ini, setelah sebelah siangnya YB Nurul Izzah datang ke pejabat PKWR Kubang Rotan, dan lewat petang DPP Kuala Kedah turun bertemu rakyat bersama YB Nasir, mengedarkan taqwim Ramadhan di tapak pasar malam Kuala Kedah.

Malam tersebut, para peserta BERSIH 2.0 kawasan Kuala Kedah diraikan di restoran tepi sungai, berhadapan Stadium Darul Aman, Alor Setar. Majlis dimulai dengan membaca surah Al-Fatihah dan ucapan alu-aluan pengerusi majlis, Ustaz Ridzwan. Tujuan jamuan ini dianjurkan adalah untuk menghargai para pejuang BERSIH 2.0 Kawasan Kuala Kedah yang berani dan ikhlas walaupun pelbagai sekatan dan tangkapan dibuat oleh pihak polis, hanya kerana mahu melihat pilihanraya umum di negara kita lebih adil, bersih dan telus.

Majlis jamuan turut disertai beberapa pimpinan Pakatan Rakyat. Turut hadir YB Nurul Izzah Anwar, YB Nasir Mustafa, Setiausaha PAS Kawasan Kuala Kedah, Aris Awang, Ketua Penerangan PAS Kuala Kedah, Ustaz Ridzwan Abu Bakar, pemimpin PKR negeri dan Cabang Kuala Kedah, ahli-ahli jawatankuasa PAS Kawasan Kuala Kedah dan AJK Dewan Muslimat PAS Kawasan Kuala Kedah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: