Edaran Taqwim Ramadhan Diteruskan

Salam Ramadhan.

Dewan Pemuda PAS Kawasan Kuala Kedah baru-baru ini, meneruskan edaran taqwim Ramadhan sambil meluangkan masa turun padang bertemu rakyat. Jika sebelum ini iaitu pada 28 Julai 2011, ianya bertempat di tapak Pasar Malam Kuala Kedah, malah YB Nasir Mustafa, Adun Kubang Rotan turut ikut serta.

Namun kali ini pada 29 Julai 2011, operasi pengedaran taqwim oleh DPP Kuala Kedah bertempat di tapak Pasar Malam Kuala Sungai, bermula pada pukul 6.30 petang. Kepimpinan dan ahli jawatankuasa DPP Kuala Kedah turun untuk membantu edaran taqwim tersebut.

Keesokan harinya pula, pengedaran taqwim Ramadhan diteruskan lagi di kawasan Pasar Besar Alor Setar dan di Billion Alor Setar pada 30 Julai 2011. Bermula 9.00 pagi sehingga 11.00 pagi. Rata-rata rakyat yang ditemui mengalu-alukan pengedaran taqwim tersebut malah memuji kehadiran pimpinan turun padang bertemu dengan rakyat bawahan.

InsyaAllah jika berkesempatan, DPP Kuala Kedah akan turun padang lagi ke beberapa kawasan dan tempat, pada hari-hari yang lain pada bulan Ramadhan ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: