10 November Bersama Bob Lokman di Kuala Kedah

InsyaAllah, kepada semua anak muda, dijemput untuk sama-sama kita konvoi bermotor bersama Saudara Bob Lokman pada petang 10 November (Khamis) ini, kemudian sembahyang asar di Markaz Anak Bukit Alor Pial, sebelum bergerak ke tapak pasar malam Kuala Kedah untuk daftar pemilih pengundi baru di sana.

Sebelah malam (9.30 malam) kita akan bersama-sama Bob Lokman sekali lagi untuk ceramah politik bertajuk ‘Masa Depan Negara?’, di Dewan Al-Amin, Markaz Pengkalan Kundur, Kg Teluk Bagan. Selain Bob Lokman, pada malam tersebut turut menampilkan Timbalan Speaker DUN Kedah yang juga Naib Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah, YB Ustaz Izzat Shauki, dan juga Hj. Aris Awang, Setiausaha PAS Kawasan Kuala Kedah yang juga merupakan mantan Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah.

Diharapkan semua dapat menghebah-hebahkan program ini, dan mengajak sahabat-sahabat, ahli keluarga dan semua pihak datang beramai-ramai bagi menjayakan program ini. Semoga perjuangan Islam kan terus bersinar di negeri Kedah, insyaAllah.. Takbir!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: