Maklum Balas Terhadap Calon Barisan Nasional Kuala Kedah


1. Pakatan Rakyat (PR) Kuala Kedah mengalukan-alukan penyertaan calon-calon BN bagi kerusi Kuala Kedah, Anak Bukit, Kubang Rotan dan Pengkalan Kundur bagi menyemarakkan lagi proses demokrasi dalam PRU 13 yang akan datang.

2. PR Kuala Kedah melihat calon-calon yang dikemukakan oleh BN bagi kerusi Kuala Kedah dan DUN-DUN bukan terdiri dari kalangan aktivis yang merakyat dan hidup bersama denyut nadi rakyat, bahkan mereka terdiri dari kalangan elit politik yang diyakini tidak memahami isu dan kehendak rakyat terbanyak. Sementara, calon aktivis yang sering dilihat bersama rakyat telah diketepikan oleh pihak BN.

3. PR akan mengemukakan calon-calon yang telah “bergulat” bersama rakyat sekian lama melalui penglibatan mereka dalam masyarakat serta terbukti dikenali dan dekat dengan hati rakyat terbanyak.

4. PR menyeru para pengundi Kuala Kedah tidak mempersiakan peluang yang ada dalam PRU kali ini dengan membuat pilihan yang tepat dan benar demi kesejahteraan dan kedamaian negara kita yang kita cintai ini.

Kenyataan Rasmi PUSAT PENERANGAN DAN MEDIA PRU 13
PAKATAN RAKYAT KUALA KEDAH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: